Održavanje bazena

Čišćenje bazena i fontana mora da se obavlja redovno ukoliko želite da im funkcija i izgled budu besprekorni. Kontaktirajte naš tim i brigu o svom bazenu ili fontani poverite nama!

Bazen

Redovno čišćenje bazena - šta predstavlja ova naša usluga?

Arkas Clean jeste najbolja agencija za održavanje higijene u Beogradu, u šta se možete i sami uveriti prema broju korisnika naših usluga. Pored čišćenja zgrada i poslovnih objekata, čišćenje bazena takođe spada među usluge koje vam naš profesionalni tim nudi. 

Zato prepustite nama brigu oko čišćenja i održavanja bazena ili vaše fontane, dok se vi odmarate nakon svog radnog dana!

Ako nakon našeg dolaska želite da produžite saradnju, možemo se dogovoriti o redovnijem dolasku i  planu za održavanje bazena ili  fontane čistom stanju. Možete članove ekipe pitati za procenu vezanu za to na koliko bi dana trebalo obavljati održavanje ili čišćenje bazena, te na osnovu toga odlučiti kada vam odgovara.

Od čega sve čistimo vaše bazene i fontane?

Ukoliko u svom dvorištu posedujete bazen ili fontanu, sigurno ćete se susresti sa problemom koji će vam izazvati alge, koje predstavljaju korov u vodenim baštama. 

Zato je redovno čišćenje bazena od algi i kao i čišćenje fontana neophodno kako bi se problem korova izbegao. Da bismo sve detaljno detaljno očistili, koristimo savremenu opremu i efikasne metode uz pomoć kojih će vaša voda biti ponovo zdrava i bogata kiseonikom. 

S obzirom na to da se može desiti da opalo lišće, talog i alge čine vodu vašeg bazena ili fontane nepreglednom, muljevitom i prljavom, naš iskusni tim će na najefikasniji način uspeti da reši svaki vaš problem. U što kraćem vremenskom periodu ćemo uspeti da raščistimo mulj, a vi ćete nakon toga moći svakodnevno da uživate u lepoti svog bazena i bistroj vodi u njemu.

Ukoliko u svojoj fontani ili bazenu posedujete ribe, to može dodatno da oteža čišćenje bazena, kao i samo čišćenje filtera za bazen. Zato bi trebalo da, za efekat bistre vode i čistoće oboda i dna bazena redovno pazite da fontana bude čista. Budite sigurni da će naš tim svaki put maksimalno posvećeno i detaljno obaviti čišćenje bazena ili fontane i pružti im odgovarajuću negu.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Održavanje bazena – cena i ponuda u Arkas Clean agenicji 

Za redovno održavanje besprekornosti vašeg bazena ili fontane, obratite se našem vrednom timu koji će sve obaveze obaviti veoma predano kako vi ne biste morali da brinete niti da se umarate oko istih. Sada više ne morate misliti o tome da li ćete morati umorni posle posla da samostalno očistite sve što je pred vama. 

Naš menadžment tim će nakon kontaktiranja i utvrđivanja svih vaših zahteva i potreba poslati naše ljude na teren, kako bi vam pomogli u rešavanju problema.

S obzirom na to da su veličine bazena i zapremine vode veoma različiti od domaćinstva do domaćinstva – cene će se za ovu uslugu kretati u skladu s obimom posla, dubinom i širinom bazena, kao i zapreminom vode koju treba srediti. 

Stoga se, ukoliko znate sve ove dimenzije, možete raspitati kod naših operatera o okvirnoj ceni za održavanje bazena koju bi trebalo da platite, kako biste na vreme bili obavešteni o istoj. Ako se sa njima dogovorite da vam cena kao takva odgovara, možete preći na dogovor oko datuma kada će naš tim doći do vas.

Čišćenje bazena i fontana – za efikasno odstranjivanje taloga i algi na profesionalan način!

Ukoliko se desi da imate nekakve nedoumice ili pitanja u vezi sa našim poslovanjem, uslugama ili slično, pozovite našu tehničku službu, koja je dostupna svakog radnog dana od 9 do 16 časova

Oni će vam sigurno rešiti svaku nedoumicu i ljubazno odgovoriti na sva postavljena pitanja. Takođe, imajte na umu da nas možete pozivati i tokom vikenda, odnosno praznika.

Možete se bezbrižno odmoriti uz gledanje televizije dok naša ekipa stručnjaka obavlja sav posao za vas. Nakon završenog rada bićete prezadovoljni uslugom i napokon ćete ponovo moći da uživate u plivanju u sopstvenom bazenu ili u divnoj dekoraciji kakva će vaša fontana ponovo postati. 

Našu agenciju za čišćenje zgrada možete kontaktirati pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili slanjem upita. Očekujte profesionalnost i dobru saradnju!