Poštansko sanduče - montiranje i izrada

Precizno montiranje i izrada poštanskih sandučića je još jedna od usluga koju pruža naša agencija za čišćenje. Kontaktirajte nas i naš tim će izraditi sanduče po vašoj zamislili!

Sanduče za poštu - određivanje dimenzija i dizajna

Poštanski sandučići mogu biti izrađeni u vidu više različitih modela. U zavisnosti od toga da li želite da naručite poštansko sanduče za neki veći ured ili kompaniju, biće vam potrebno sanduče za poštu većih dimenzija. Razlog ovom izboru leži u tome da na takva mesta skoro svakodnevno pristiže nova pošta, te niko ne želi da mu važni dokumenti budu izgužvani, što je česta pojava ukoliko je poštansko sanduče manjih dimenzija.

Međutim, ukoliko vam je poštansko sanduče potrebno za vaš stan ili kuću, standardne veličine će vam biti sasvim dovoljne za svaku vrstu pošte. Svakako, ukoliko niste sigurni oko toga  za koje poštansko sanduče da se odlučite ili imate neke drugačije potrebe, možete kontaktirati našu tehničku službu ili poslati upit na koji ćete u najkraćem roku dobiti odgovor.

Nakon ovoga treba da porazgovarate s našim timom o samom dizajnu za poštansko sanduče. Za takvu odluku veoma je bitno mesto gde će se vaše poštansko sanduče naći i gde će biti instalirano. Ukoliko želite da se poštansko sanduče nalazi na fasadi vaše kuće, onda nećete imati nekakva ograničenja jer će ugradnja biti poprilično lagana. 

Međutim, ukoliko želite da poštanski sandučići budu napravljeni kao samostojeća konstrukcija, onda će biti potrebna čvrsta potpora, što predstavlja dodatni izdatak. Dizajn za poštansko sanduče se sveukupno bira prema eskterijeru vašeg doma ili kompanije, kako bi se sve lepo uklopilo.

Pre same izrade i našeg dolaska na vašu adresu, odredite mesto gde biste želeli da vaše ugradno poštansko sanduče bude postavljeno. Na osnovu mesta će naš tim profesionalaca uspeti konkretno da odmeri dimenzije za poštansko sanduče i da vam da sugestije o dizajnu i veličini i slično, te ćete uz njihove savete moći mnogo lakše da odlučite o tome šta je najbolja opcija za vas.

Ugradno poštansko sanduče - proces ugradnje

U toku ugradnje sandučeta, naš majstor će prvo na zidu, a zatim na zadnjoj strani poštanskog sandučeta napraviti nekoliko potrebnih rupa, nakon čega će uzeti odgovarajuće klinove ili sidra kako bi uspeo da učvrsti konstrukciju za poštansko sanduče koju je napravio. 

Kada to završi, preći će na instalaciju, tokom koje se mora uzeti u obzir nekoliko bitnih tačaka:

  • materijal od kog je napravljeno poštansko sanduče,
  • veličina sandučeta,
  • mesto na kom se poštansko sanduče nalazi,
  • način pričvršćivanja sandučeta.

Uzimajući u obzir činjenicu da mnogo ljudi dolazi u susret sa vandalizmom po zgradama, dobro bi bilo odmah postaviti i antivandal sistem. Većim kompanijama će ovo posebno značiti radi zaštite podataka. Takođe, na ovaj način će se sprečiti i krađa, kao i da poštanski sandučići budu oštećeni.

Instalacija koja se obavi na uredan i kvalitetan način će dovesti do dužeg trajanja strukture i njene jače stabilnosti. Naš tim eskperata će vam obezbediti upravo to – sigurnost, da ne morate brinuti o kvalitetu ugradnje i roku trajanja samog sandučeta.

Ukoliko kontaktirate kvalitetne majstore, izbeći ćete veliki broj mogućih grešaka koje se mogu desiti u toku rada, a samim tim ćete smanjiti dodatne troškove koji bi vam se ovim nametnuli.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Poštansko sanduče – cena i ponuda u Arkas Clean agenciji

Kada se izrađuje sanduče za poštu cena izrade i montiranja zavisiće od nekoliko faktora. Pre svega, od ukupnih dimenzija, zatim materijala od kog je izrađeno, željenog dizajna, kao i od ukupnog vremena koje je potrebno da se izradi i montira poštansko sanduče ili poštanski sandučići.

Zato pozovite našu tehničku službu, svakim radnim danom od 9-16h, kao i naš dežurni servis koji radi vikednima i tokom praznika, te se raspitajte o svemu što vas zanima. 

Naš tim će se maksimalno potruditi da vam omogući sve što ste zamislili. 

Pored izrade i montiranja sandučića, u sklopu našeg asortimana nalaze se i čišćenje zgrada, zatim održavanje zgrada i još mnogo toga, za sve one koji žele da im mesto gde borave bude savršeno čisto i sređeno.

Kontaktirajte nas pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili pošaljite upit,  pa se i sami uverite u ekspertizu našeg osoblje, kao i posvećenost, preciznost i predanost tokom rada. 

Arkas Clean agencija za čišćenje zgrada vam garantuje savršenu uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni!