Održavanje zelenih površina

Održavanje zelenila oko vaše zgrade je podjednako važno kao i održavanje čistoće enterijera. Kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili o datumu izlaska na teren, kao i o vašim željama i potrebama. 

Održavanje zelenih površina od strane radnika Arkas Clean agencije

Usluge održavanja zelenih površina

Firma za održavanje zelenih površina Beograd –  Arkas Clean nastoji da, pored urednog i temeljnog čišćenja vaše zgrade, i vaša zelena površina bude podjednako negovana i pravilno održavana. 

Kako biste bili bliže upućeni u naš rad i kako bismo vam predočili šta tačno održavanje i uređenje zelenih površina podrazumeva, odlučili smo da vam u tekstu navedemo sve usluge koje vam nudimo:

  • Košenje trave i navodnjavanje travnjaka;
  • Orezivanje žbunja i niskog rastinja;
  • Jesenje otklanjanje i odnošenje opalog lišća i grančica;
  • Seča stabala i odnošenje ostataka;
  • Zalivanje cvetnih površina;
  • Postavljanje travnog tepiha.
  • Održavanje žive ograde.

Tokom zimskog perioda, pored održavanja zelenila, nudimo i usluge kao što su čišćenje snega i leda na ulazu u zgradu ili objekat, kao i oko njega. Takođe, ukoliko želite, možemo vršiti i usluge posipanja rizle i soli, održavanje parking mesta i staza, održavanje prilaza nakon kraja zimske sezone – sve u dogovoru sa vama.

Naša firma za čišćenje već dugi niz godina uspešno pruža i usluge kao što su održavanje liftova, celokupno čišćenje zgrada i održavanje zgrada i slično, te budite slobodni da nam pošaljete upit, a mi ćemo vam sastaviti ponudu koja će odgovarati Vašim individualnim potrebama!

Održavanje zelenih površina cena

Ukoliko želite da se rasteretite obaveze održavanje zelenila oko vašeg doma, naš tim profesionalaca Vam svakodnevno stoji na raspolaganju!

Cena održavanja zelenih površina biva određena na osnovu direktnog dogovora sa menadžerom, koji će nakon kontaktiranja izaći na teren. Treba napomenuti da su sve cene vezane za ovu uslugu u skladu sa obimom posla i količinom zelene površine koju je potrebno održavati. 

U slučaju da imate neke nedoumice i pitanja u vezi rezervacije ili načina rada – naša tehnička služba Vam je dostupna svakog radnog dana od 9 do 16 časova

U razgovoru sa našim prijatnim i ljubaznim osobljem ćete razjasniti sve nejasnoće, a možete nas pozvati i tokom vikenda i praznika.

Kontaktirajte Arkas Clean agenciju za čišćenje zgrada pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili slanjem upita i uverite se u profesionalnost i ekspertizu našeg osoblja.

održavanje zelenila - radnik održava zelenilo u Beogradu