Čišćenje snega

Čišćenje snega je sezonska usluga koju uspešno realizujemo u našoj agenciji. Vršimo profesionalno čišćenje puteva i prilaza, kao i uklanjanje ledenica, nevezano od toga da li regularno održavamo vaš objekat ili ne. Kontaktirajte nas i zakažite termin!

Ručno čišćenje snega

Čišćenje snega Beograd

Ukoliko vam je potrebno uslužno čišćenje snega, Beograd je lokacija na kojoj efikasno i povoljno vršimo ovu uslugu.

Bilo da je u pitanju uklanjanje snežnog nanosa na nepristupačnim mestima, mašinsko ili ručno čišćenje snega, naš tim je predan cilju da Vam obezbedi najbolji tretman.

Vršimo sve vrste čišćenja snega, leda, mraza i poledice, nezavisno od visine i gabarita zgrade. Uz to, naš asortiman obuhvata aranžmane nedeljnog i godišnjeg čišćenja zgrade, kao i kompletnog održavanja zgrade

Izbor je raznovrstan, te je samo potrebno da se odlučite za najbolju kombinaciju za Vas – ostale detalje prepustite nama!

Čišćenje snega – šta uključuje naša usluga?

Održavanje prohodnosti puteva, kućnih i stambenih prilaza je esencijalno tokom zimske sezone, a nije strano da se ove obaveze zapostavljaju. Poledice koje zahvataju stepeništa i ledenice na olucima, dovode u pitanje bezbednost stanara. 

Uz to, obimnije padavine dovode i do taloženja snega na krovovima, što može rezultirati urušavanjem krovne konstrukcije ili poplavom u stanu usled otapanja snega.

Stoga, naša agencija za čišćenje nudi profesionalno uklanjanje snega i ledenica, kako bi Vama obezbedila siguran i čist prostor za parking, šetnju ili ulazak u zgradu.

Naša želja jeste da vas lišimo briga i propratnih obaveza tokom prohladnih zimskih dana!

S tim na umu, usluge koje spadaju u našu zimsku službu su:

  • Uklanjanje snega i leda na ulazu u zgradu i garaže – odnosi se na eliminisanje snežnih nanosa i poledica prilikom samog ulaza u objekat, tj. kod stepeništa i praga.
  • Čišćenje staza i prilaza oko objekta – podrazumeva temeljno raščišćavanje snega i uklanjanje tragova poledice na okolnim stazama, kako bi pešačka zona bila sigurna.
  • Čišćenje parking mesta – uključuje kvalitetno čišćenje snega i mraza na otvorenom parkingu, kako bi se površina osposobila za korišćenje.
  • Posipanje rizle i soli – usluga posipanja specijalizovanih supstanci i emulzija koje nisu štetne za vozila i koje olakšavaju kretanje.
  • Čišćenje rizle i pranje staza i prilaza od soli nakon kraja zimske sezone 
  • Skidanje ledenica i snega sa krovova – naš tim profesionalaca koristi specijalizovanu opremu za uklanjanje ledenica i snega sa ravnih krovova ili onih sa nagibom. Ledenice mogu naneti ozbiljnu štetu vašoj imovini ili zdravlju, te je vrlo važno da budu adekvatno uklonjene.
  • Stresanje snega sa drveća – snežni pokrivač na visokom drveću i živoj ogradi se može sručiti na stazu ili put, što može poremetiti tok saobraćaja. Stoga nudimo uslugu ručnog ili mašinskog uklanjanja snežnog pokrivača sa drveća. 
  • Mašinsko čišćenje snega – usluga se odnosi na efikasno i praktično otklanjanje snežnih nanosa uz pomoć specijalizovanih mašina i grtalica za sneg. U skladu sa vrstom terena i tipom reljefa će se koristiti i vrsta opreme za čišćenje. 

Aranžman zimskih usluga se formira u skladu sa vašim individualnim potrebama.

S tim u vezi, kako biste angažovali našu zimsku službu ili doznali cene čišćenja snega, budite slobodni da nas kontaktirate i sve informacije ćete moći da dobijete od naših menadžera.

Čišćenje snega cena 

Ukoliko ste u potrazi za profesionalnom i pouzdanom agencijom koja pruža pristupačne usluge čišćenja snega i poledica – ne tražite dalje!

Već godinama unazad, Arkas Clean agencija za čišćenje zgrada uspešno pruža najširi spektar usluga na domaćem tržištu, a kao potpora našeg kvaliteta i veličine stoji više od 10.000 zadovoljnih klijenata.

Mi kreiramo ponudu u skladu sa Vašim individualnim potrebama i željama!

S tim u vezi, kada je u pitanju čišćenje snega cena je formirana u skladu sa obimom posla, tj. kvadratudrom površine i potrebom za korišćenjem specijalizovane opreme.

Naša tehnička služba Vam se nalazi na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 16 časova, te budite slobodni da nas pozovete u vezi rezervacija, dodatnih informacija, kao i hitnih intervencija.

Budite uvereni da će naše prijatno i ljubazno osoblje odgovoriti na svako vaše pitanje i ujedno rasvetliti bilo koju nedoumicu u vezi načina rada. Takođe, pozivom na broj dežurnog telefona ćete dobiti odgovor u bilo koje doba – čak i tokom praznika i vikenda.

Možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717  ili nas posetiti lično, na adresi Daničareva 19, na Vračaru u Beogradu.