Čišćenje zgrada

Uslugu čišćenja zgrada na teritoriji Beograda uspešno obavljamo dugi niz godina. Pozovite nas i rezervišite vaš termin na vreme, a mi vam garantujemo besprekornu uslugu!

Čišćenje zgrada - brisanje gelendera na stepeništu zgrade

Čišćenje zgrade Beograd - kako obavljamo uslugu redovnog čišćenja stambenih zgrada?

Nakon dogovora sa klijentom, naša dva radnika će službenim vozilom doći do vašeg objekta u dogovoreno vreme. Takođe, važno je napomenuti da naša agencija na teren šalje uvek muško osoblje usled obima i težine posla koji ove usluge donose sa sobom.

Naši čistači sa sobom nose potrebnu opremu – profesionalni mop sa navlakom od mikrofibernih vlakana, kao i profesionalna ekološka hemijska sredstva za profesionalno čišćenje i negu objekata.

Dodatno, naš tim uvek uz sebe ima i alat za otklanjanje sitnijih kvarova, a o svakom oštećenju koje primete će obavestiti predsednika skupštine stanara. Takođe, sav zalepljen reklamni materijal, nalepnice sa ulaznih vrata i žvakaće gume će biti odmah uklonjene. 

Radnici sa sobom nose svoje službene mobilne telefone, te ćete uvek moći da ih dobijete. Zato će vam tokom čitavog radnog vremena biti dostupni za sva potrebna pitanja i moguće naknadne dogovore.

Kontrolna lista - detaljna evidencija čišćenja

Naš tim će postaviti kontrolnu listu u vašu zgradu. U njoj će uredno biti vođena evidencija o danu, mesecu, vremenu, imenu i prezimenu radnika, te o izvršenim uslugama naše agencije. 

Uz to, kontrolna lista će sadržati i broj Arkas kontrolora koji je zadužen za vaš objekat i koji će vam biti dostupan 24 sata dnevno ukoliko imate neke sugestije. Kontrolor predstavlja osobu koja mora u potpunosti poznavati vašu zgradu, te redovno proveravati održavanje iste. 

Ovako ćete moći da pratite kada je vaša stambena zgrada poslednji put bila čišćena, te da u svakom momentu znate kada je naredna tura u opticaju. Ovo je posebno od pomoći onda kada se dešava neki praznik, pa možemo, u dogovoru sa vama, da odložimo sledeći datum. 

Po pravilu, mašinsko čišćenje zgrada i mašinsko pranje podova obavljamo 2 puta godišnje (prolećno i jesenje), ali ukoliko vi želite drugačiji zahtev, uvek ćemo biti spremni na dogovor. U nastavku teksta ćete videti koje su to tačno usluge koje nudimo tokom dva čišćenja godišnje.

Redovno čišćenje zgrada - usluga čišćenja lifta

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Čišćenje stambenih zgrada Beograd

Za one koji žele nešto redovnije čišćenje, naša agencija za čišćenje zgrada Beograd pruža usluge i na nedeljnom nivou. Posvećeni besprekornoj čistoći zgrada čišćenje obavljamo temeljno i od nas možete očekivati veliku posvećenost i odlično odrađen posao. Takođe, dostupne su i usluge koje pružamo dva puta u toku godine.

Čišćenje poslovnih objekata i stambenih zgrada – usluge ćišćenja koje pružamo jednom nedeljno

Usluge koje na nedeljnom nivou naša firma nudi su:

 1. Kompletno sređivanje stepeništa:
  1. ponuda za ćišćenje stubišta
  2. metlanje stepeništa – pre samog prelaska deterdžentom potrebno je odstraniti svu nakupljenu prašinu,
  3. brisanje i pranje stepeništa mopom;
 2. Kompleto sređivanje hodnika:
  1. metlanje hodnika,
  2. brisanje i pranje hodnika mopom;
 3. Odstranjivanje reklamnog materijala – skidanje svih postera i nalepnica sa zidova hodnika i zidova lifta;
 4. Brisanje ulaznih i vrata lifta, svih staklenih površina, podova i zidova u čitavoj zgradi, gelendera na stepeništu, ali i čišćenje ulaza zgrade;
 5. Metlanje betonirane staze odnosno pojasa oko zgrade i ispred ulaza u zgradu;
 6. Skidanje paučine;
 7. Kontrola i zamena sijalica;
 8. Usmena i pismena prijava svakog vidljivog oštećenja skupštini stambene zajednice.

Ukoliko ste pretraživali „održavanje zgrada Beograd„- na pravom ste mestu, jer obavljamo i ovu ulugu pored reglularne usluge čišćenja enterijera.

Spisak usluga je podložan promenama i naknadnim dogovorima, te budite slobodni da nam prenesete svoje želje, a mi ćemo posao obaviti u rekordnom roku!

Usluge koje pružamo dva puta godišnje 

U skladu sa praćenjem kontrolne liste i prethodnim dogovorom sa vama o datumima dolaska, dva puta u toku godine ćemo obilaziti vašu zgradu kako bismo izvršili detaljno čišćenje. 

Usluge koje nudimo dva puta godišnje podrazumevaju sledeće stavke:

 1. Generalno čišćenje čitavog objekta
 2. Brisanje i pranje svih lustera i plafonjera u objektu
 3. Brisanje ormana za struju i hidranta
 4. Detaljno brisanje kompletnih gelendera
 5. Detaljno brisanje poštanskih sandučića
 6. Skidanje nalepnica i reklamnog materijala
 7. Pranje kante za otpad

Kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili o datumu i vremenu izlaska na teren, kao i o svim mogućim izmenama i sugestijama, kako bismo sastavili ponudu koja će najviše odgovarati vašim afinitetima!

Redovno čišćenje zgrade cena – povoljan cenovnik usluga čišćenja

Arkas Clean agencija za čišćenje učiniće da podela brige o zgradi među stanarima i zaposlenima postane davna prošlost! 

Kada je u pitanju redovno čišćenje zgrada cena po stanu iznosi 250 RSD. Celokupan program čišćenja se, u dogovoru sa vama, može korigovati, te prilagoditi vašim specifičnim potrebama i tako kreirati najbolja cena čišćenja zgrada! Ukoliko imate nove predloge ili ideje o izmenama, budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo zajedno došli do najboljih ponuda za čišćenje zgrada!

Usluge čišćenja Beograd

Naše sedište se nalazi u Beogradu, u blizini Crvenog krsta – tačnije u ulici Daničareva broj 19.

U slučaju da imate bilo kakve nedoumice ili nejasnoće u vezi rezervacije, procedure ili organizacije – naša tehnička služba vam je dostupna svakog radnog dana od 9 do 16 časova, a u slučaju hitne intervencije, i tokom vikenda i praznika. 

Mi sastavljamo ponudu  za čišćenje poslovnog prostora ili zgrada u skladu sa Vašim individualnim željama i potrebama!

Kontaktirajte nas pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili pošaljite upit i uverite se u kvalitet usluge.