Održavanje zgrada

Održavanje zgrade podrazumeva održavanje čistoće, funkcionalnosti i kvaliteta stambenih i poslovnih prostora. Isprobajte naše usluge i ulepšajte sebi boravak u zajedničkim prostorijama vaše zgrade!

Prepustite nam održavanje liftova u zgradi i budite sigurni u njihovu ispravnost u svakom trenutku! Kontaktirajte Arkas Clean!

Profesionalna usluga odnošenja kabastog smeća, bilo da želite da se rešite stare garniture, tehnike ili sličnog otpada!

Brzo i efikasno čišćenje podruma i tavana po povoljnim cenama. Oslobodite se nepotrebnih stvari, bez muke!

zaposleni održava zgradu

Održavanje zgrada Beograd

Arkas Clean agencija za čišćenje zgrada se ponosi svojim dugogodišnjim iskustvom u održavanju zgrada – kako zajedničkih prostorija, tako i spoljašnjeg prostora oko zgrade. Sve što je potrebno za prijatan i čist prostor mi vam možemo ponuditi!   

Ukoliko želite da vaš stambeni objekat bude ugodno i prijatno mesto za život svih stanara, potrebno je posvetiti pažnju njegovom održavanju.

Osim što ćete time dobiti čist stambeni prostor za vaš svakodnevni život, redovno održavanje objekata, zajedničkih delova i posebnih delova zgrade, povećava vrednost pojedinačnih stanova koji se nalaze u ovom objektu, što ide u korist svim stanarima.

Takođe, poslovni objekat u kome se održava čistoća i higijena ne samo da će biti prijatno okruženje za rad svih zaposlenih, već će i odavati profesionalni utisak svim klijentima koji ovaj prostor posećuju. Najlakši način da ovo postignete jeste da unajmite profesionalni tim za čišćenje zgrada i objekata.

Tekuće održavanje higijene kao glavni deo održavanja zgrada

Naša agencija za čišćenje bavi se kompletnim održavanjem stambenih i poslovnih zgrada, koje obuhvata širok dijapazon usluga, od kojih su samo neke: čišćenje ulaznih vrata, čišćenje hodnika i stepeništa, detaljno čišćenje lifta…

Neposredna okolina objekta nije manje važna, te vam pružamo i usluge čišćenja ulaza i staze oko zgrade, kao i održavanje zelenih površina.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Tehničko održavanje zgrade sa liftom

Osim gorenavedenih usluga čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih zgrada, održavanje ovih prostora podrazumeva i usluge održavanja liftova. Ove usluge posebno su značajne u višespratnim zgradama i soliterima, kroz koje dnevno prolazi veliki broj ljudi.

Imati lift na raspolaganju u svojoj zgradi, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni objekat, olakšava svakodnevni boravak u zgradi i njeno korišćenje, ali i povećava vrednost stanova i lokala u njemu. Međutim, potebno je dosledno se brinuti o njegovoj ispravnosti, kako bi bio bezbedan za korišćenje.

Tehničko održavanje liftova u našoj ponudi obuhvata pre svega njihovo redovno održavanje, obavezan godišnji servis lifta i produžavanje atesta, kao i popravku eventualnih kvarova, ali i hitne intervencije koje u određenim slučajevima mogu biti potrebne, u zavisnosti od prirode i okolnosti kvara. Pored ove usluge obavljamo i tekuće održavanje zgrade bez lifta.

Tekuće održavanje stambenih zgrada – mi se brinemo i o spoljašnjosti vaše zgrade!

Usluge Arkas Clean agencije ne obuhvataju samo standardno pranje hodnika i unutrašnjosti prozora. Naš iskusni tim radnika bavi se i visinskim radovima, kako bi vašu zgradu očistitio i sa spoljašnje strane, i to na mestima kojima se ne može pristupiti uobičajenim metodama.

Tokom izvođenja visinskih radova, potrebno je pristupiti određenom mestu specijalnim alpinističkim metodama, koje podrazumevaju korišćenje užeta i sigurnosne opreme, kako bi zadatak bio obavljen efikasno i bezbedno.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naše firme i profesionalno obučenom timu radnika, svojim klijentima nudimo usluge kompletnog održavanja spoljašnjosti zgrade. U ove usluge spadaju:

  • čišćenje prozora i drugih staklenih površina
  • čišćenje fasade i oluka
  • zamena, popravka i montaža krovova
  • zamena crepa i oluka

Koji god zadatak od strane stambene zajednice da dobijemo, mi ga uspešno rešavamo! Iskusni tim mladih profesionalaca tu je da svojom snalažljivošću odgovori na svaki vaš zahtev i reši vaš problem u najkraćem roku!

Čišćenje zajedničkih prostorija i odnošenje nepotrebnog smeća

Tokom godina boravka u jednoj zgradi, zajedničke prostorije poput podruma, tavana i garaža često postaju skladišta nepotrebnih stvari. Velika količina neupotrebljivih predmeta tada postaje neprijatnost za sve stanare jedne zgrade, a ništa drugačija situacija nije ni u porodičnim kućama.

Da li patite od viška stvari i natrpanih prostorija koje biste mogli da iskoristite u mnogo pametnije svrhe?

Ukoliko je odgovor potvrdan, mi imamo rešenje za vas!

Angažovanje profesionalne firme omogućiće vam da se na brz i efikasan način rešite svih nepotrebnih stvari koje su se godinama gomilale u vašim pomoćnim prostorijama i zajedničkim delovima zgrade.

Održavanje poslovnih i stambenih zgrada Beograd

Pravilno, temeljno i kontinuirano održavanje stambenog ili poslovnog prostora profesionalnim alatima i metodama jedino je što će sačuvati kvalitet jednog objekta. Spoljašnja konstrukcija zgrade jednako je važna kao i njena unutrašnjost, a njihova čistoća i ispravnost stvaraju prijatno mesto za svakodnevni boravak.

Povoljna cena održavanja zgrade

Arkas Clean agencija svojim klijentima pruža kvalitetne usluge profesionalnog i temeljnog održavanja zgrade ili delova zgrade po pristupačnim cenama!

Kontaktirajte nas radi ponude za redovno održavanje zgrade cena je pristupačna, u šta se možete uveriti pozivom. Postanite naš korisnik!