Održavanje zgrada

Održavanje zgrada podrazumeva održavanje čistoće, funkcionalnosti i kvaliteta stambenih i poslovnih prostora. Firma za održavanje zgrada Arkas Clean svojim kijentima nudi profesionalno i pouzdano održavanje zgrada, koje obuhvata čišćenje njihove unutašnjosti i spoljašnjosti, ali i tehničko održavanje video nadzora i liftova. Isprobajte naše usluge i ulepšajte sebi boravak u zajedničkim prostorijama vaše zgrade!

Prepustite nam održavanje liftova u zgradi i budite sigurni u njihovu ispravnost u svakom trenutku! Kontaktirajte Arkas Clean!

Profesionalna usluga odnošenja kabastog smeća, bilo da želite da se rešite stare garniture, tehnike ili sličnog otpada – kontaktirajte nas!

Brzo i efikasno čišćenje podruma i tavana po povoljnim cenama. Kontaktirajte nas i oslobodite se nepotrebnih stvari uz našu pomoć, bez muke!

Održavanje higijene kao glavni deo održavanja zgrada

Ukoliko želite da vaš stambeni objekat bude ugodno i prijatno mesto za život svih stanara, potrebno je posvetiti pažnju njegovom održavanju. Osim što ćete time dobiti čist stambeni prostor za vaš svakodnevni život, redovno održavanje zgrada povećava vrednost pojedinačnih stanova koji se nalaze u ovom objektu, što ide u korist svim stanarima.

Isti je slučaj i sa poslovnim prostorom. Poslovni objekat u kome se održavaju čistoća i higijena ne samo da će biti prijatno okruženje za rad svih zaposlenih, već će i odavati profesionalni utisak svim klijentima koji ovaj prostor posećuju. Najlakši način da ovo postignete jeste da unajmite profesionalni tim za čišćenje objekata.

Naša firma za održavanje zgrada ponosi se svojim dugogodišnjim iskustvom u čišćenju i održavanju kako zajedničkih prostorija, tako i spoljašnjeg prostora oko zgrade. Sve što je potrebno za prijatan i čist prostor mi vam možemo ponuditi! 

Bavimo se kompletnim održavanjem stambenih i poslovnih zgrada, koje obuhvata širok dijapazon usluga, od kojih su samo neke:

  • čišćenje ulaznih vrata
  • čišćenje hodnika i stepeništa
  • detaljno čišćenje lifta

Neposredna okolina objekta nije nimalo manje važna, te vam pružamo i usluge čišćenja ulaza i staze oko zgrade, kao i nege zelenih površina.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Održavanje zgrada Beograd – tehničko održavanje zgrada sa liftom

Osim gorenavedenih usluga čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih zgrada, redovno održavanje zgrada sa liftom podrazumeva i usluge održavanja liftova. Ove usluge posebno su značajne u višespratnim zgradama i soliterima, kroz koje dnevno prolazi veliki broj ljudi.

Imati lift na raspolaganju u svojoj zgradi, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni objekat, olakšava svakodnevni boravka u zgradi i njeno korišćenje, ali i povećava vrednost stanova i lokala u njemu. Međutim, potebno je dosledno se brinuti o njegovoj ispravnosti, kako bi bio bezbedan za korišćenje.

Tehničko održavanje liftova u našoj ponudi obuhvata pre svega njihovo redovno održavanje, obavezan godišnji servis lifta i produžavanje atesta, kao i popravku eventualnih kvarova, ali i hitne intervencije koje u određenim slučajevima mogu biti potrebne, u zavisnosti od prirode i okolnosti kvara. 

Redovno održavanje zgrade – mi se brinemo i o spoljašnjosti vaše zgrade!

Usluge Arkas Clean agencije za održavanje zgrada ne obuhvataju samo standardno pranje hodnika i unutrašnjosti prozora. Naš iskusni tim radnika bavi se i visinskim radovima, kako bi vašu zgradu očistitio i sa spoljašnje strane, i to na mestima kojima se ne može pristupiti uobičajenim metodama.

Tokom izvođenja visinskih radova, potrebno je pristupiti određenom mestu specijalnim alpinističkim metodama, koje podrazumevaju korišćenje užeta i sigurnosne opreme, kako bi zadatak bio obavljen efikasno i bezbedno.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naše firme i profesionalno obučenom timu radnika, svojim klijentima nudimo usluge kompletnog održavanja spoljašnjosti zgrade. U ove usluge spadaju:

  • čišćenje prozora i drugih staklenih površina
  • čišćenje fasade i oluka
  • zamena, popravka i montaža krovova
  • zamena crepa i oluka

Koji god zadatak da se pred nas postavi, mi ga uspešno rešavamo! Iskusni tim mladih profesionalaca tu je da svojom snalažljivošću odgovori na svaki vaš zahtev i reši vaš problem u najkraćem roku!

Održavanje zgrada Beograd – čišćenje zajedničkih prostorija i odnošenje nepotrebnog smeća

Tokom godina boravka u jednoj zgradi, zajedničke prostorije poput podruma, tavana i garaža često postaju skladišta nepotrebnih stvari. Velika količina neupotrebljivih predmeta tada postaje neprijatnost za sve stanare jedne zgrade, a ništa drugačija situacija nije ni u porodičnim kućama.

Da li patite od viška stvari i natrpanih prostorija koje biste mogli da iskoristite u mnogo pametnije svrhe?

Ukoliko je odgovor potvrdan, mi imamo rešenje za vas!

Angažovanje profesionalne firme za održavanje zgrada omogućiće vam da se na brz i efikasan način rešite svih nepotrebnih stvari koje su se godinama gomilale u vašim pomoćnim prostorijama. Arkas Clean firma za održavanje zgrada nudi usluge čišćenja podruma i tavana, čišćenja garaža, kao i usluge odnošenja kabastog smeća.

Pravilno, temeljno i kontinuirano održavanje zgrade profesionalnim alatima i metodama jedino je što će sačuvati kvalitet jednog objekta. Spoljašnja konstrukcija zgrade jednako je važna kao i njena unutrašnjost, a njihova čistoća i ispravnost stvaraju prijatno mesto za svakodnevni boravak.

Kontaktirajte nas radi ponude i postanite naš korisnik! Arkas Clean agencija svojim klijentima pruža kvalitetne usluge profesionalnog i temeljnog održavanja zgrade po pristupačnim cenama!