Čišćenje podruma i tavana

Čišćenje podruma i tavana na kojima su se godinama sakupljale nepotrebne stvari zadatak je koji umesto vas mogu da obave profesionalci.

Arkas Clean agencija efikasno vrši usluge profesionalnog čišćenja stambenog i poslovnog prostora, koje podrazumeva i usluge čišćenja podruma i tavana. Kontaktirajte nas i rešite se nepotrebnih stvari uz našu pomoć!

Čišćenje podruma - raščišćavamo prostor za nove stvari

Ako i u vašem podrumu već dugo stoje stare stvari koje vam ničemu ne koriste, a uz to ni sami ne znate odakle da krenete sa rasklanjanjem i kako da se organizujete – tu smo mi da čitav posao obavimo umesto vas

Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete, nakon čega ćemo poslati svoj tim na vašu adresu u dogovorenom roku. Odnošenje starog i svega nepotrebnog oslobodiće vaš prostor za nove stvari. Članovi naše ekipe će efikasno i temeljno obaviti čišćenje podruma i odneti sve nepotrebne stvari, nakon čega će on ponovo postati funkcionalan prostor za odlaganje stvari koje ćete zaista koristiti.

Bez obzira da li ste u u procesu selidbe, renoviranja objekta ili prosto želite da se oslobodite nepotrebnih stvari, kontaktirajte nas a mi ćemo očistiti vaš prostor za skladištenje.

Takođe, ukoliko vam nije potrebno samo čišćenje podruma već kompletne zgrade, naša agencija vam može pomoći i u tome!

Čišćenje zgrada jedna je od brojnih usluga koje naša firma vrši, a osim nje obavljamo i visinske radove i održavanje spoljašnjosti i neposredne okoline vaše zgrade. U dogovoru s vama osvežićemo čitav objekat i od njega napraviti prijatan prostor za svakodnevni boravak.

Čišćenje tavana - odnosimo sve nepotrebne stare stvari

Ako imate zamisao da preuredite svoj tavan i od njega možda napravite totalno novu prostoriju ili jednostavno želite čistiji i rasporostranjeniji objekat, naša agencija za čišćenje tavana će vam pomoći da dođete do zacrtanog cilja. 

Nakon detaljnog dogovora sa našim operaterom, na teren šaljemo tim obučenih radnika, koji će na vašoj adresi biti u tačno dogovoreno vreme. Vršimo čišćenje i odnošenje nepotrebnih stvari na teritoriji celog Beograda, kako bismo se pobrinuli da vaš tavan bude oslobođen viška stvari.

Ako vam neke od starih stvari koje ste ranije koristili (stari trosed, fotelja, tepisi i slično) više nisu potrebne i želite da ih se otarasite, ali nemate dovoljno veliko vozilo ili nemate vremena za te poduhvate – pozovite nas i mi ćemo obaviti čišćenje tavana i odnošenje starih stvari umesto vas!

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Čišćenje podruma Beograd – efikasno čišćenje i odnošenje nepotrebnih stvari 

Ukoliko vam je potrebno uslužno čišćenje podruma u Beogradu, Arkas Clean agencija je pravi izbor! Naš tim čini grupa mladih i entuzijastičnih ljudi, koji odgovorno obavljaju svaki svoj zadatak. Svoje usluge vršimo u skladu sa potrebama klijenata, kao bismo dostigli rezultat kojim ćete biti zadovoljni.

Za uslugu čišćenje podruma cena zavisi od različitih faktora. Ukoliko vas zanima koliko sredstava ćete morati da izdvojite  za čišćenje podruma, kontaktirajte nas već danas i predočite nam svoju situaciju, nakon čega ćemo formirati najpovoljniju cenu.

Nastavite s obavljanjem svojih normalnih dnevnih aktivnosti bez razmišljanja o dodatnom čišćenju, ribanju i rasklanjanju. Naša agencija će sav potreban posao obaviti za vas.

Da pogledate spisak svih usluga koje nudi naša firma, kao i opise svake od njih ponaosob, posetite naš sajt – Arkas Clean i na jednom mestu ćete uspeti da pronađete sve što vas zanima.