Čišćenje podruma i tavana

Čišćenje podruma i tavana na kojima su se godinama sakupljale nepotrebne stvari umesto vas mogu da obave profesionalci. Kontaktirajte nas!

Čišćenje podruma i odnošenje stvari

Arkas Clean agencija za čišćenje zgrada efikasno vrši usluge profesionalnog čišćenja stambenog i poslovnog prostora, koje podrazumeva i čišćenje podruma i tavana.

Ako i u vašem podrumu već dugo stoje stare stvari koje vam ničemu ne koriste, a uz to ni sami ne znate odakle da krenete sa rasklanjanjem i kako da se organizujete – tu smo da obavimo čišćenje podruma umesto vas! 

Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete, nakon čega ćemo poslati svoj tim na vašu adresu u dogovorenom roku i organizovati čišćenje podruma. Odnošenje starog i svega nepotrebnog oslobodiće vaš prostor za nove stvari. Članovi naše ekipe će efikasno i temeljno obaviti čišćenje podruma i odneti sve nepotrebne stvari, nakon čega će on ponovo postati funkcionalan prostor za odlaganje stvari koje ćete zaista koristiti.

Bez obzira da li ste u u procesu selidbe, renoviranja objekta ili prosto želite da se oslobodite nepotrebnih stvari, kontaktirajte nas a mi ćemo očistiti vaš prostor za skladištenje.

Takođe, ukoliko vam nije potrebno samo čišćenje podruma već kompletne zgrade, naša agencija za čišćenje u Beogradu vam može pomoći i u tome!

Čišćenje zgrada jedna je od brojnih usluga koje naša firma vrši, a osim nje obavljamo i radove na visini i održavanje spoljašnjosti i neposredne okoline vaše zgrade. U dogovoru s vama osvežićemo čitav objekat i od njega napraviti prijatan prostor za svakodnevni boravak.

Čišćenje tavana - raščišćavamo prostor za nove stvari

Ako imate zamisao da preuredite svoj tavan i od njega možda napravite totalno novu prostoriju ili jednostavno želite čistiji i rasporostranjeniji objekat, uz naše čišćenje i održavanje zgrada možete doći do zacrtanog cilja. 

Nakon detaljnog dogovora sa našim operaterom, na teren šaljemo tim obučenih radnika, koji će na vašoj adresi biti u tačno dogovoreno vreme. Vršimo čišćenje i odnošenje nepotrebnih stvari na teritoriji celog Beograda, kako bismo se pobrinuli da vaš tavan bude oslobođen viška stvari.

Ako vam neke od starih stvari koje ste ranije koristili (stari trosed, fotelja, tepisi i slično) više nisu potrebne i želite da ih se otarasite, ali nemate dovoljno veliko vozilo ili nemate vremena za te poduhvate – pozovite nas i mi ćemo obaviti čišćenje tavana i odnošenje starih stvari umesto vas!

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Čišćenje podruma Beograd – efikasno čišćenje i odnošenje nepotrebnih stvari 

Za uslugu čišćenja podruma cena zavisi od različitih faktora. Ukoliko vas zanima koliko sredstava ćete morati da izdvojite za čišćenje podruma, kontaktirajte nas već danas i predočite nam svoju situaciju, nakon čega ćemo formirati najpovoljniju cenu.

Nastavite s obavljanjem svojih normalnih dnevnih aktivnosti bez razmišljanja o dodatnom čišćenju, ribanju i rasklanjanju. Naša agencija će sav potreban posao obaviti za vas.

Pogledajte spisak svih usluga koje nudi naša firma, kao i opise svake od njih ponaosob i na jednom mestu ćete uspeti da pronađete sve što vas zanima!