Odnošenje kabastog smeća

Pozovite nas za odvoz kabastog otpada, bilo da želite da se rešite starog nameštaja, neupotrebljive tehnike, kancelarijskih predmeta ili drugih nepotrebnih stvari. Pobrinućemo se da posao bude obavljen u rekordnom roku!

Odnošenje kabastog otpada i smeća - rešite se nepotrebnih stvari u rekordnom roku

Nezavisno od činjenice da li se radi o vašem stambenom prostoru, poslovnim kancelarijama, garaži, dvorištu ili drugom objektu, agencija za čišćenje u Beogradu nudi kompletnu uslugu odvoženja kabastog otpada i smeća, kako bi vas rasteretila ovih sekundarnih obaveza.

Ovako, Vaša dosadašnja zaduženja postaju deo naše svakodnevne rutine!

Naš tim profesionalaca izlazi na teren i efikasno otklanja bilo koji nepotreban materijal koji se nalazi u vašem skladištu, životnom ili poslovnom okruženju – sve sa ciljem da Vama obezbedi zadovoljstvo uživanja u čistom i urednom prostoru!

Predani smo misiji da, putem posvećenog rada i profesionalnog pristupa, učinimo ove ekološke usluge dostupnim i pristupačnim svim građanima Beograda – stoga je iznošenje kabastog smeća putem naše kompanije lako i jednostavno.

Kontaktirajte naše predstavništvo, a mi Vam garantujemo kvalitet i zadovoljstvo!

Odnošenje kabastog smeća Beograd

Ako vam je potreban odvoz kabastog otpada Beograd je mesto u kome efikasno i brzo vršimo ovu uslugu.

Nezavisno od vaše trenutne lokacije, naša ekipa posvećenih i pouzdanih radnika će Vam izaći u susret i pomoći oko razrešenja tereta brzo i efikasno, kao i u dogovorenom roku!

Naše glavno predstavništvo je locirano u Beogradu, na Vračaru u blizini Crvenog krsta, a u skladu sa individualnim potrebama naših klijenata izlazimo na teren i obavljamo kompletnu uslugu koja se odnosi na odnošenje smeća, ali i na čišćenje zgradaodržavanje zgrada i održavanje zelenih površina u njenoj neporsednoj blizini.

Kako bi se povećao procenat reciklaže komunalnog otpada i smeća druge prirode u Srbiji, smatramo da je nužno da se ojača tzv. “sakupljačka mreža” za sve tokove otpada.

Odnošenje starog nameštaja i ostalih vrsta kabastog otpada

Odvozimo sledeći kabasti otpad, odnosno kabasto smeće:

  • Građevinski otpad – ovde potpada bilo koji šut, malter, pločice, cigle, blok, fasadne mrežice, cevi i slično. Pored odvoženja, vršimo i uslugu čišćenja posle građevinskih radova.
  • Stolariju – prozori, vrata, brodski bod, deking, parket, laminat, pvc stolarija,…
  • Nameštaj – stari ili noviji, pohaban, demontiran i izgoreli nameštaj, tj. vitrine, regali, stolovi, stolice, glomazne garniture, ormani, police i slično. Vršimo odvoz starog nameštaja svih vrsta.
  • Tehniku – stara i neupotrebljiva bela tehnika, kotlovi, termoakulacione peći (TA peći), neipravni mali kućni aparati i slični tehnički uređaji.
  • Sanitarije – kada, bojleri, lavabo, wc šolje, tuš-kabine…
  • Kartonske ambalaže 
  • Dvorišni otpad – granje, lišće i sličan otpad.

U sklopu naše kompanije nalazi se širok spektar kombija i drugih prevoznih sredstava, kako bi sam proces transporta i otklanjanja komunalnog smeća i ostalih nepotrebnih predmeta protekao glatko i lako!

 

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Odvoženje kabastog smeća Beograd – profesionalna usluga na obostrano zadovoljstvo!

Tehnička služba agencije za čišćenje zgrada vam se nalazi na raspolagnju svakog radnog dana od 9 do 16 časove, te nas možete pozvati bilo da je u pitanju rezervacija ili pak hitna intervencija. 

Celokupna organizacija i procedura koja uključuje iznošenje kabastog otpada u Beogradu jednostavna, jer naša kompanija poseduje odgovarajuća vozila pomoću kojih će naš tim eskperata lako i efikasno da otkloni višak materijala i predmeta iz vašeg vidokruga

Odnošenje kabastog otpada Beograd – naše prijatno i ljubazno osoblje će odgovoriti na svako vaše pitanje i besplatno razjasniti bilo koju potencijalnu nedoumicu u vezi ove usluge. S tim u vezi, pozivom na dežurni broj telefona ćete dobiti odgovor u bilo koje doba – čak i tokom vikenda i praznika.

Kreiramo ponudu u skladu sa Vašim individualnim potrebama i zahtevima!

Odnošenje kabastog smeća cena

Verujemo da se veličina i značaj naše kompanije jedino može izmeriti zadovoljstvom naših klijenata, i stoga smo predani cilju da pružimo maksimalno kvalitetnu uslugu u što kraćem vremenskom periodu! U zavisnosti od zahteva sa klijentima dogovaramo povoljne cene!

Kontaktirajte nas pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili pošaljite upit, a mi Vam garntujemo zadovoljstvo i dugu saradnju.