O nama

Naša agencija za čišćenje i održavanje Arkas sa glavnim predstavništvom u Beogradu započela je sa radom 2013. godine. Za kratak vremenski period od kako smo počeli sa radom pridobili smo veliko poverenje stanara čije zgrade održavamo i čistimo.

Veoma mlad, dinamičan i snalažljiv tim koji je spreman da na sebe preuzme sve odgovornosti koje su vezane za održavanje higijene i čistoće Vaše zgrade. Spremni smo da uđemo u koštac sa svim problemima i smetnjama koje Vam ne dozvoljavaju da se svaki dan osećate prijatno i udobno u zajedničkim prostorijama Vaše zgrade.

Ono što nas izdvaja u poslu su odgovornost i posvećenost. Ne prepuštamo ništa slučaju i nećemo dozvoliti da zgrada u kojoj stanujete ne bude čista i uredna. Dugogodišnje iskustvo, posvećenost poslu, urednost i odgovoran pristup je ono što tim naše firme čini najboljim u Srbiji.

Svi klijenti naše firme su impresionirani kvalitetom usluga koje nudimo. Sa zadovoljstvom nas preporučuju kako bi se i ostali uverili u kvalitet naših usluga. Budite i Vi član naše Arkas porodice.

 

Vizija

Koji je Vaš cilj? Da li biste voleli da se oslobodite briga i tereta koji sa sobom nosi organizovanje firme koja će čistiti zajedničke delove zgrade ?

Ako je odgovor potvrdan onda imamo zajednički cilj i lakše nam je da ostvarimo partnerstvo na dugoročnom periodu.

Arkas se zalaže da vasa svakodnevica postane jednostavnija i rasterećenija, preuzivanjem odgovornosti na sebe oko kompletne procedure čišćenja zgrade, time će sve vaše dosadašnje obaveze postati deo naše rutine.

Naša uloga se odražava kroz odgovornost i usluge koje su pristupačne i dostupne svim građanima Srbije.

Misija

Do našeg cilja stižemo zajedničkim radom – tako što nastojimo da se odgovorno ophodimo prema sredini i okruženju.

Osnovni segment okruženja je naša zgrada. Nastojaćemo da kroz naše usluge održimo red i uspostavimo zdrav i odrziv sistem u Vašim zgradama.

Kroz naš rad trudimo se da podstaknemo i naše sugrađane o razvijanju svesti, odgovornosti i neophodnosti prema uspostavljanju i održavanju rukovodece strukture unutrar zajednicke stambene zgrade. Udruženim snagama sa Arkas grupom imamo moć da korak po korak stignemo do zajedničkog cilja,a to je zdrava, uredjena i organizovana Srbija.

Jedini koristimo ekološka sredstva za čišćenje zgrada

Naša Agencija za čišćenje u Beogradu je jedina firma u Srbiji koja za čišćenje koristi sasvim sigurne, 100% biorazgradive dezinficijense. Preparati koje koristimo sastoje se od stvari iz prirode, mešavine oksidanata, a doprinose odbrani od mikroorganizama koja je slična onoj koja se dešava u organizmu kod ljudi. Sredstva koja koristimo nisu korozivna, takođe se ne ponašaju agresivno na površinama koje su predmet čićenja i veoma su pouzdana za rad. Kada bismo naša sredstva uporedili sa natrijum-hloridom, zaključili bi da naša sredstva imaju veoma nizak hemijski uticaj zbog čega nisu štatna za ljude i okolinu. Preparati koje koristi Arkas za čišćenje i održavanje zgrada su proizvedena ekološkom tehnologijom što znači da za te preparate nema potrebe za neutralizacijom ili ispiranjem kao što je slučaj kod tipičnih hemijskih sredstava.