Visinski radovi

Radovi na visini podrazumevaju usluge visinskih radova svih vrsta: pranje staklenih površina, alpinističkim pristupom, bez potrebe postavljanja skeli, kao i čišćenje oluka i zamenu krova. Pozovite i uverite se u kvalitet našeg rada!

Visinski radovi Beograd - grupa radnika obavlja pranje prozora na visini

Visinski radovi Beograd

Čišćenje zgrada ne podrazumeva samo pranje njihove unutrašnjosti i zajedničkih prostorija poput hodnika. Ukoliko želite da vaš stambeni ili poslovni prostor zaista bude čist, potrebno je voditi računa i o njegovom spoljašnjem izgledu.

Pranje površina od stakla jedan je od glavnih zadataka koje treba obavljati redovno. Sa druge strane, jednako je važno i da fasada bude čista – stoga,  računajte na nas ukoliko vam je potrebno skidanje grafita i pranje fasada.

Arkas Clean agencija za čišćenje u Beogradu nudi profesionalno čišćenje svih vrsta i pranje površina od stakla, koje obavljaju iskusni članovi našeg tima. Prilikom čišćenja koristimo efikasna ekološka sredstva. Montaža i demontaža stakla na visini takođe su deo naših usluga.

Visinski radovi cena

Cena visinskih radova zavisi od mnogo faktora. To su pre svega vrsta problema i stepen njegove ozbiljnosti. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili preciznu cenu!

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Profesionalno pranje prozora na visini

Održavanje zgrada neretko zahteva i usluge visinskog pranja prozora i rad na visini. Izvođenje visinskih radova na nepristupačnim mestima, zahtevaju profesionalan pristup i da se koristi profesionalna alpinistička oprema. 

Svaki član našeg tima obučen je za rad na visini i obezbeđen kompletnom opremom, kako bi svi radovi na visini bili odrađeni temeljno i bezbedno.

Pranje prozora cena

Cena pranja prozora zavisi od površine koju je potrebno očistiti, kao i tehnike i opreme. 

U zavisnosti od potrebe konkretnog objekta, vršimo ručno pranje pomoću deterdženata za staklo i ručnih brisača. Koristimo i dejoniziranu vodu koja ne sadrži kamenac. Ovaj način pranja najčešće se preporučuje kada je u pitanju pranje velikih staklenih površina.

Čišćenje oluka – profesionalno čišćenje oluka tokom cele godine

Radovi na visini u cilju održavanja zgrade obuhvataju širok dijapazon zadataka, a jedan od njih je svakako čišćenje oluka i zamena oluka, kao i njihovo održavanje.

Pod uticajem vremenskih prilika, u olucima vremenom može doći do nakupljanja lišća, mahovine i blata, što može dovesti do njihovog zagušenja. Tada dolazi do curenja vode vlaženja spoljašnjih zidova, a vlaga može doći i do unutrašnjosti zgrade. Zato je redovno čišćenje oluka od velikog značaja tokom cele godine.

Kroz redovno čišćenje oluka i njihovo održavanje uklanjate mogućnost budućih problema. Na vaš zahtev, naš tim nudi usluge profesionalnog i efikasnog odgušavanja oluka, odnosno čiščenje oluka modernom opremom. Ukoliko vam je potrebno čišćenje oluka cena je pristupačna, pozovite i očekujte nas brzo na svojoj adresi.

Čišćenje oluka i zamena oluka

Do oštećenja oluka može doći iz različitih razloga, a tada je bitno uočiti problem i obaviti čišćenje oluka što pre.

Ukoliko vam je potrebna hitna zamena oluka ili hitno čišćenje oluka, Arkas Clean je tu da vam pruži pomoć kroz hitne intervencije. Nudimo vam usluge popravke i ugradnje svih vrsti oluka, kako bi vaš stambeni ili poslovni objekat imao neophodnu zaštitu od padavina i vlage tokom cele godine!

Zamena krova cena – profesionalna zamena crepa na krovu 

Jedan od najčešćih razloga za zamenu krova jeste prokišnjavanje. Naša agencija za čišćenje zgrada nudi pouzdane i efikasne usluge popravke krovova, u koje spadaju sledeći radovi:

  • zamena krova i delova krovova
  • pranje krova
  • zamena crepa
  • pranje crepa
  • poravke limenog krova

Arkas Clean svojim klijentima, na teritoriji Beograda,  nudi profesionalna i pouzdana rešenja, po pristupačnim cenama. Računajte na nas bilo da su vam potrebne hitne intervencije, održavanje ili čišćenje na visini. Pošaljite upit ili nas pozovite i obezbedite svom objektu neophodnu popravku i redovno održavanje!