Visinski radovi

Visinski radovi podrazumevaju različite radove na visini, koje naša agencija već dugi niz godina uspešno obavlja na teritoriji celog Beograda. Vršimo usluge visinskih radova svih vrsta:  visinsko pranje prozora i pranje staklenih površina, alpinističkim pristupom, bez potrebe postavljanja skeli, održavanje staklenih površina, kao i  čišćenje oluka, zamenu krova. Postanite naš korisnik i uverite se u kvalitet našeg rada!

Visinski radovi

Visinski radovi Beograd - pranje prozora i staklenih površina na svim objektima

Čišćenje zgrada ne podrazumeva samo pranje njihove unutrašnjosti i zajedničkih prostorija poput hodnika. Ukoliko želite da vaš stambeni ili poslovni prostor zaista bude čist i prijatan za boravak, potrebno je voditi računa i o njegovom spoljašnjem izgledu.

Pranje staklenih površina jedan je od glavnih zadataka koje treba obavljati redovno, kako bi zgrada bila uredna i održavana, pogotovo ukoliko staklene površine čine veći deo njene konstrukcije. Sa druge strane, jednako je važno i da fasada bude čista – stoga,  računajte na nas ukoliko vam je potrebno skidanje grafita i pranje fasada.

Arkas Clean agencija nudi profesionalno čišćenje i pranje staklenih površina, koje obavljaju iskusni članovi našeg tima. Prilikom čišćenja koristimo efikasna ekološka sredstva i na taj način pružamo kvalitetne usluge istovremeno čuvajući prirodu. Montaža i demontaža stakla na visini takođe su deo naših usluga.

Pružamo usluge profesionalnih visinskih radova svih vrsta. Ukoliko su vam potrebni visinski radovi cena je pristupačna, a posao obavljamo efikasno – kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Visinsko pranje prozora za čist i uredan izgled vašeg objekta

Održavanje spoljašnjosti zgrada neretko zahteva i usluge visinskog pranja prozora. Ovi visokorizični poslovi na nepristupačnim mestima, zahtevaju profesionalan pristup i specijalnu opremu. U tom slučaju, potrebno je unajmiti profesionalce, koji poseduju neophodne veštine, poštuju sigurnosne mere i koriste profesionalnu alpinističku opremu.

U našoj agenciji, sigurnost radnika je na prvom mestu. Svaki član našeg tima obučen je za rad na visini i obezbeđen kompletnom opremom, kako bi svi radovi bili odrađeni temeljno i bezbedno.

U agenciji Arkas Clean, visinsko pranje prozora obavljamo:

  • brzo i efikasno
  • bez potrebe za postavljanja skela
  • koristeći adekvatnu opremu 
  • poštujući neophodne mere

U zavisnosti od potrebe konkretnog objekta, vršimo ručno pranje pomoću deterdženata za staklo i ručnih brisača. Takođe, vršimo i pranje staklenih površina dejoniziranom vodom koja ne sadrži kamenac. Ovaj način pranja najčešće se preporučuje kod velikih staklenih površina.

Ukoliko se odlučite za visinsko pranje prozora, cena će zavisiti od površine koju je potrebno očistiti, kao i tehnike i opreme koja će se u te svrhe koristiti. Arkas Clean agencija garantuje vam brzu, temeljnu i povoljnu uslugu!

Visinski radovi Beograd – čišćenje oluka tokom cele godine

Radovi na visini u cilju održavanja zgrade obuhvataju širok dijapazon zadataka, a jedan od njih je svakako čišćenje oluka i zamena oluka. Kako bi smo vam pružili kompletnu uslugu radova na vašem objektu, u našu ponudu uvrstili smo i održavanje oluka.

Pod uticajem vremenskih prilika, u olucima vremenom može doći do nakupljanja lišća, mahovine i blata, što može dovesti do njihovog zagušenja. Tada dolazi do curenja vode vlaženja spoljašnjih zidova, a vlaga može doći i do unutrašnjosti zgrade. Zato je redovno čišćenje oluka od velikog značaja tokom cele godine, a pogotovo u prolećnom i jesenjem periodu.

Kroz redovno čišćenje oluka i njihovo održavanje uklanjate mogućnost budućih problema i dodatnih komplikacija. Na vaš zahtev, naš tim nudi usluge profesionalnog i  efikasnog odgušavanja oluka, odnosno čiščenje oluka modernom opremom i učinkovitim metodama. Ukoliko vam je potrebno čišćenje oluka cena je pristupačna, pozovite i očekujte nas brzo na svojoj adresi.

Čišćenje oluka i zamena oluka

Do oštećenja oluka može doći iz različitih razloga, a tada je bitno uočiti problem i obaviti čišćenje oluka što pre, kako ne bi došlo do vlaženja spoljašnjih i unutrašnjih zidova, uništavanja fasade i pojave vlage unutar objekta.

Ukoliko vam je potrebna hitna zamena oluka ili hitno čišćenje oluka, Arkas Clean agencija je tu da vam pruži pomoć kroz hitne intervencije. Nudimo vam usluge popravke i ugradnje svih vrsti oluka, kako bi vaš stambeni ili poslovni objekat imao neophodnu zaštitu od padavina i vlage tokom cele godine!

Zamena krova cena – profesionalna zamena crepa na krovu 

Jedan od najčešćih razloga za zamenu krova jeste prokišnjavanje. Veliki broj objekata suočava se sa ovim problemom, bilo da su u pitanju poslovni objekti, stambene zgrade, kuće ili drugi objekti.

Kako bi se problem uspešno detektovao a zatim i sanirao, neophodno je pronaći izvor problema i profesionalno pristupiti njegovom rešavanju. Arkas Clean agencija nudi pouzdane i efikasne usluge popravke krovova, u koje spadaju sledeći radovi:

  • zamena krova i delova krovova
  • zamena crepa
  • poravke limenog krova

Cena visinskih radova zavisi od mnogo faktora. To su pre svega vrsta problema i stepen njegove ozbiljnosti, mesto na kome se nalazi, kao i materijal, alati i vreme koji su potrebni da se on sanira.

Arkas Clean svojim klijentima nudi profesionalna, efikasna i pouzdana rešenja, po pristupačnim cenama. Računajte na nas bilo da su vam potrebne hitne intervencije, održavanje ili čišćenje na visini. Pošaljite upit ili nas pozovite za više informacija i obezbedite svom objektu neophodnu popravku i redovno održavanje!