Čišćenje garaža

Naš tim obavlja čišćenje garaža opterećenih nepotrebnim stvarima ili pak uprljanim unošenjem blata, lišća i drugih prljavština. Pozovite nas i zakažite termin na vreme!

Čišćenje garaža - čist i uredan prostor u rekordnom vremenu!

Čišćenje garaža neretko biva zapostavljena obaveza, usled manjka slobodnog vremena i neposedovanja adekvatne opreme i mašinerije za pranje. Stoga naša agencija za čišćenje nudi profesionalno i dubinsko čišćenje ovih komora kako bi Vama obezbedila čist i uredan prostor za rad, parking ili odlaganje bitnih predmeta.

Naš cilj je da Vas oslobodimo od propratnih, sekundarnih obaveza, jer su one deo naše svakodnevne rutine!

Usluge čišćenja uključuju:

  • Pranje podova mašinskim putem – Privatne, kao i javne, garaže su najčeće uprljane posredstvom izduvnih gasova, otisaka guma, unošenjem blata, lišća, iglica i prašine. Upravo zbog toga najpre peremo podove mašinskim putem, kako bi se celokupna nataložena prljavština i štetne prikupljene materije temeljno očistile i automatski razlučile.
  • Čišćenje cevi, zidova, ulaznih vrata, prozora i polica – prilikom čišćenja koristimo isključivo preparate i hemijska sredstva koja su ekološki ispitana. Naime, ponosno ističemo da smo jedina firma u Srbiji koja za čišćenje koristi bezbedne i sigurne proizvode, odnosno 100% biorazgradive dezinficijense.
  • Čišćenje delikatnijih površina – posebnu pažnju poklanjamo čišćenju delikatnih predmeta, te ne upotrebljavamo agresivna sredstva za čišćenje površina na policama ili mestima za odlaganje alata i drugih osetljivijih potrepština. Stoga možete biti sigurni da se vaši instrumenti i važni predmeti neće oštetiti.  

Svi naši preparati su koncipirani od prirodnih sastojaka i mešavine oksidanata, a doprinose odbrani od mikroorganizama, što ih čini idealnim za čišćenje garaža. Takođe, naša sredstva nisu korozivna, te nećete morati da brinete o nastanku rđe u vašoj garaži.

Pozovite nas i uverite zašto nosimo titulu lidera u čišćenju objekata i okolne sredine! 

Čišćenje garaža Beograd - profesionalna usluga čišćenja garaža

Naša usluga koja uključuje čišćenje garaža u Beogradu će vas rasteretiti sekundarnih obaveza, te nećete biti pod stresom i konstantnom tenzijom svaki put kada zakoračite u objekat.

Bilo da su u pitanju privatne ili javne garaže, naš tim eksperata je u svakom momentu spreman da izađe na teren i ponudi asistenciju, u dogovorenom roku!

Pre nego što naš tim započne proces uređivanja i pranja, postaviće se kontrolna lista na kojoj će biti označene sledeće stavke:

  • Svi predmeti koji se nalaze u objektu 
  • Ime i prezime radnika koji je izvršavao uslugu
  • Datum i vreme obavljanja date usluge naše agencije 

Ovo se sprovodi sa ciljem da se lakše vodi evidencija stvari, kako ne bi došlo do scenarija da se pojedini predmet zagubio. 

Vaša sigurnost i bezbednost su nam na prvom mestu, te je naš tim predan misiji da Vam obezbedi najbolji mogući tretman!

Tokom dugogodišnjeg rada sa klijentima, zapazili smo da je uređivanje garaže obično propraćeno i drugim servisima slične prirode. U skladu sa tim, u našem asotimanu usluga, nudimo čišćenje zgrade, održavanje zgrade, kao i čišćenje podruma i odnošenje nepotrebnih stvari. Uz ovakvu kompletnu uslugu možete biti sigurni da će vaš životni poslovni prostor blistati, te da vaše okruženje uvek biti uredno i čisto.

Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Čišćenje garaža – kontaktirajte naš tim i uverite se u kvalitet usluge

Ukoliko želite da se rasteretite obaveze regularnog ili povremenog čišćenja garaža, naša agencija za čišćenje zgrada vam svakodnevno stoji na raspolaganju!

U slučaju da imate neke nedoumice i pitanja u vezi rezervacije, organizacije, načina pranja,  ili vam je pak potrebna hitna intervencija – naša tehnička služba Vam je dostupna svakog radnog dana od 9 do 16 časova

U razgovoru sa našim prijatnim i ljubaznim osobljem ćete razjasniti sve nejasnoće, a možete nas pozvati i tokom vikenda i praznika.

Mi kreiramo ponudu u skladu sa Vašim individualnim željama i potrebama!

Naš primarni cilj su srećni i zadovoljni korisnici, i stoga negujemo apsolutnu posvećenost prilikom rada, jer smatramo da se značaj kompanije jedino može izmeriti stepenom zadovoljstva naših klijenata.

Kontaktirajte nas pozivom na broj telefona +381 (0)11 6355 717 ili pošaljite upit i uverite se u profesionalnost našeg osoblja, kao i kvalitet usluge.