Arkas clean Arkas clean

O Arkasu

Firma za čiščenje i održavanje zgrada Beograd

Naša firma za čišćenje i održavanje zgrada Arkas sa glavnim predstavništvom u Beogradu započela je sa radom 2013. godine. Za kratak vremenski period od kako smo počeli sa radom pridobili smo veliko poverenje stanara čije zgrade održavamo i čistimo.

Veoma mlad, dinamičan i snalažljiv tim koji je spreman da na sebe preuzme sve odgovornosti koje su vezane za održavanje higijene i čistoće Vaše zgrade. Spremni smo da uđemo u koštac sa svim problemima i smetnjama koje Vam ne dozvoljavaju da se svaki dan osećate prijatno i udobno u zajedničkim prostorijama Vaše zgrade.

Ono što nas izdvaja u poslu su odgovornost i posvećenost. Ne prepuštamo ništa slučaju i nećemo dozvoliti da zgrada u kojoj stanujete ne bude čista i uredna. Dugogodišnje iskustvo, posvećenost poslu, urednost i odgovoran pristup je ono što tim naše firme čini najboljim u Srbiji.

Svi klijenti naše firme su impresionirani kvalitetom usluga koje nudimo. Sa zadovoljstvom nas preporučuju kako bi se i ostali uverili u kvalitet naših usluga. Budite i Vi član naše Arkas porodice.

Vizija

Koji je Vaš cilj? Da li biste voleli da se oslobodite briga i tereta koji sa sobom nosi organizovanje firme koja će čistiti zajedničke delove zgrade ?

Ako je odgovor potvrdan onda imamo zajednički cilj i lakše nam je da ostvarimo partnerstvo na dugoročnom periodu.

Arkas se zalaže da vasa svakodnevica postane jednostavnija i rasterećenija, preuzivanjem odgovornosti na sebe oko kompletne procedure čišćenja zgrade, time će sve vaše dosadašnje obaveze postati deo naše rutine.

Naša uloga se odražava kroz odgovornost i usluge koje su pristupačne i dostupne svim građanima Srbije.

Misija

Do našeg cilja stižemo zajedničkim radom – tako što nastojimo da se odgovorno ophodimo prema sredini i okruženju.

Osnovni segment okruženja je naša zgrada. Nastojaćemo da kroz naše usluge održimo red i uspostavimo zdrav i odrziv sistem u Vašim zgradama.

Kroz naš rad trudimo se da podstaknemo i naše sugrađane o razvijanju svesti, odgovornosti i neophodnosti prema uspostavljanju i održavanju rukovodece strukture unutrar zajednicke stambene zgrade. Udruženim snagama sa Arkas grupom imamo moć da korak po korak stignemo do zajedničkog cilja,a to je zdrava, uredjena i organizovana Srbija.

Besplatna ponuda za uslugu

Unesite svoje podatke ispod i naša ekipa će izaći na teren i sastaviti optimalnu ponudu za naše usluge.


Na raspolaganju od
09-16h svakim danom

Našu tehničku službu možete kontaktirati svakim danom od 09 - 16h. Ako imate reklamaciju ili Vam je neophodna hitna intervencija jednog od naših majstora, dovoljno je da nas kontaktirate i odmah ćemo poslati ekipu ka Vašoj zgradi.

Vikendom i praznicima

Bilo kog dana u godini, bez obzira na praznike i vikende, uvek možete pozvati naše dežurne brojeve telefona i mi smo tu za vas. U najkraćem mogućem roku rešićemo bilo kakav problem.
Dežurni telefon 060/411-811-3